Forschungsinstitut für Geisteswissenschaften Hermannstadt

Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu organizează concurs pentru ocuparea unui post de cercetător științific gradul II, normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, domeniul istorie, specialitatea istoria juridică, economică și socială a sașilor din Transilvania în epoca premodernă, istoria orașelor, editare colecții de documente. Dosarele se depun la secretariatul Institutului, începând cu 15.03.2023, timp de 30 de zile calendaristice. Informații suplimentare se pot obține de la secretariatul Institutului, la telefon  0269 212604, de luni până vineri, intre orele 8-16, sau pe site-ul Institutului: www.icsusib.ro. 

Pentru condiții de participare și calendarul concursului vezi aici.

 

Fehler | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Fehler

Auf der Website ist ein unvorhergesehener Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später nochmal.

Fehlermeldung

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) in drupal_send_headers() (Zeile 1551 von /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() in DefaultMailSystem->mail() (Zeile 79 von /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).