În data de 20 februarie, colectivul Institutului de Cercetări Socio-Umane Sibiu a primit în vizită o delegație de la Institutul de Istorie a Șvabilor Dunăreni și Studii Regionale din Tübingen, Prof. dr. Reinhard Johler directorul instituției, dr. Daniela Simon, dr. Olivia Spiridon și dr. Cristian Cercel.
„Puncte de vedere. Excepționalismul românesc” – primul eveniment din seria Dezbateri pe teme culturale organizat în parteneriat cu Biblioteca Astra Sibiu. Pe 19 februarie, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu, a găzduit un pop-event "Ecou Brâncuși" cu artistul Dan Perjovschi.
Rezultatul final obținut în urma desfășurării tututor etapelor concursului organizat în vederea ocupării unui post de cercetător științific, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specializarea Editarea izvoarelor narative germane din Transilvania, secolelor XVI–XVIII poate fi consultat aici.
În urma desfășurării interviului candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post de cercetător științific, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specializarea Editarea izvoarelor narative germane din Transilvania, secolelor XVI–XVIII, în cadrul Institutului de Cercetări Socio-Umane din Sibiu, a obținut 100 de puncte. Pentru detalii vezi aici.
Rezultatul final obținut în cadrul probei scrise de candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post de cercetător științific, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specializarea Editarea izvoarelor narative germane din Transilvania, secolelor XVI–XVIII, în cadrul Institutului de Cercetări Socio-Umane din Sibiu este aici.
În intervalul de depunere a contestațiilor nu a fost înregistrată nicio contestație.