Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Rezultate finale – concurs post CS II

Rezultatele finale obținute de candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post unic de Cercetător științific II, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specializarea Istoria modernă și contemporană a Transilvaniei, specialitatea imaginea politică, socială și culturală a sașilor în secolele XIX–XX, istoria presei din Transilvania în secolele XIX–XX, istoria elitelor culturale și politice din Transilvania secolelor XIX–XX, în cadrul Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu, se găsesc 

Concurs CS II - rezultat prelegere publică

Rezultatele obținute de candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post de Cercetător Științific II, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specializarea Istoria modernă și contemporană a Transilvaniei, specialitatea imaginea politică, socială și culturală a sașilor în secolele XIX-XX, istoria presei din Transilvania în secolele XIX-XX, istoria elitelor culturale și politice din Transilvania secolelor XIX-XX, în cadrul Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu, în data de 20.09.2023 sunt

Concurs CS II – prelegere publică

Concursul pentru ocuparea postului unic de Cercetători științific gr. II va avea loc în data de 20.09.2023, începând cu ora 11:00, la Biblioteca ICSU Sibiu.

Tema prelegerii publice: Imaginea sașilor în opinia publică românească. Studiu de caz: presa românilor din Transilvania (18671918).

Conferința Comisiei Internaționale pentru Istoria Orașelor

Loc de desfasurare

18 septembrie 2023: Palatul Culturii, sala Berindei;

19–20 septembrie 2023: Muzeul Municipal "Regina Maria”

Pentru program vezi: aici.

Rezultate concurs CS II - depunere dosar

În vederea participării la concursul organizat pentru ocuparea unui post unic de Cercetător științific gr.

Concurs pentru ocuparea unui post unic de CS II

Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu organizează concurs pentru ocuparea unui post unic de cercetător științific gradul II, normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, domeniul istorie, specializarea Istoria modernă și contemporană a Transilvaniei, specialitatea imaginea politică, socială și culturală a sașilor în secolele XIX-XX, istoria presei din Transilvania în secolele XIX-XX, istoria elitelor culturale și politice din Transilvania secolelor XIX-XX. Dosarele de concurs se depun la secretariatul Institutului, începând cu 8 august 2023, timp de 30 de zile calendaristice.

Conferință în onoarea lui Konrad G. Gündisch

7-8.VII.2023

Städtischer Raum. Merkmale von Mobilität und Kulturtransfer im spätmittelalterlichen Europa (ca. 1200-1500)

The Emergence of Urbanity in Transylvania. Patterns of Mobility and Cultural Transfer in Medieval Europe (ca. 1200-1500)

Anunț

ANUNȚ

Suspendarea procedurilor de concurs pentru ocuparea postului de CS II – procedură demarată prin anunțul din data de 27.04.2023, publicat în Jurnalul Național

În conformitate cu art. IV din O.U.G. nr. 34/12.05.2023, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 415/15.05.2023, se anulează concursul pentru ocuparea postului Cercetător științific II.

Rezultate finale - concurs CS II

Rezultatele finale obținute de candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post de Cercetător științific II, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specialitatea istoria juridică, economică și socială a sașilor din Transilvania în epoca premodernă, istoria orașelor, editare colecții de documente, în cadrul Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu, se găsesc aici.

Anunț concurs pentru ocuparea unui post de CS II

Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu organizează concurs pentru ocuparea unui post de cercetător științific gradul II, normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, domeniul istorie, specialitatea imaginea politică, socială și culturală a sașilor în secolele XIX–XX, istoria presei din Transilvania în secolele XIX–XX, istoria elitelor culturale și politice din Transilvania secolelor XIX–XX. Dosarele se depun la secretariatul Institutului, începând cu 27.04.2023, timp de 30 de zile calendaristice.

Pagini