Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Anunț

ANUNȚ

Suspendarea procedurilor de concurs pentru ocuparea postului de CS II – procedură demarată prin anunțul din data de 27.04.2023, publicat în Jurnalul Național

În conformitate cu art. IV din O.U.G. nr. 34/12.05.2023, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 415/15.05.2023, se anulează concursul pentru ocuparea postului Cercetător științific II.

Rezultate finale - concurs CS II

Rezultatele finale obținute de candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post de Cercetător științific II, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specialitatea istoria juridică, economică și socială a sașilor din Transilvania în epoca premodernă, istoria orașelor, editare colecții de documente, în cadrul Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu, se găsesc aici.

Anunț concurs pentru ocuparea unui post de CS II

Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu organizează concurs pentru ocuparea unui post de cercetător științific gradul II, normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, domeniul istorie, specialitatea imaginea politică, socială și culturală a sașilor în secolele XIX–XX, istoria presei din Transilvania în secolele XIX–XX, istoria elitelor culturale și politice din Transilvania secolelor XIX–XX. Dosarele se depun la secretariatul Institutului, începând cu 27.04.2023, timp de 30 de zile calendaristice.

Concurs CS II - rezultat prelegere publică

Rezultatele obținute de candidatul prezentat la concursul organizat în vederea ocupării unui post de Cercetător Științific II, normă întreagă, perioada nedeterminată, din domeniul Istorie, specialitatea istoria juridică, economică și socială a sașilor din Transilvania în epoca premodernă, istoria orașelor, editare colecții de documente, în cadrul Institutul de Cercetări Socio-Umane din Sibiu, în data de 25.04.2023 sunt aici.

Concurs CS II – prelegere publică

Concursul pentru ocuparea postului de Cercetători științific gr. II va avea loc în data de 25.04.2023, începând cu ora 11:00, la Biblioteca ICSU Sibiu.

Tema prelegerii publice: Studii și izvoare privitoare la istoria orașelor. Rezultate și perspective

 

Romanian Academy
Institute of Social Sciences
and Humanities Sibiu

Bulevardul Victoriei, No. 40,
550024, Sibiu, Romania
Phone: 0269-212604
Fax: 0269-216605
E-mail: secretariat@icsusib.ro