Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Comisia de concurs constituită în baza aprobării Președintelui Academiei Române, în urma analizei dosarelor de concurs pentru ocuparea postului de director institut de cercetare cu normă întreagă, mandat de 4 ani, la Institutul de Studii Socio-Umane Sibiu al Academiei Române, a stabilit următoarele

Nr. crt. Nume și prenume candidat Situație dosar înscriere candidat Observații
1 Dr. Rudolf Graf ADMIS Dosar complet; îndeplinește cerințele de concurs
2 Dr. Lucian Giura ADMIS Dosar complet; îndeplinește cerințele de concurs

Contestațiile cu privire la rezultatul selecției dosarelor de înscriere se depun la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor în maximum două zile lucrătoare de la afișarea rezultatelor selecției dosarelor de către comisia de concurs.

Concursul se va susține în data de 21.06.2018, la sediul Academiei Române din București, Calea Victoriei nr. 125, sector 1, începând cu ora 10:00.

Pentru procesul verbal referitor la selecția dosarelor de concurs, respectiv pentru anunțul concursului vezi aici și aici.

 

 

Eroare | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) în drupal_send_headers() (linia 1551 din /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() în DefaultMailSystem->mail() (linia 79 din /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).