Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu


Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu va publica într-un viitor apropiat un post de cercetător. Activitatea acestuia trebuie să înscrie în profilul general al instituției:

Investigarea istoriei și culturii românilor și germanilor din Transilvania

Sfera de cercetare este foarte vastă, dar o angajare trebuie să se înscrie în posibilitățile existente.


Suntem interesați, în primul rând, în angajarea unui germanist sau lexicograf pentru continuarea lucrărilor la Dicționarul graiurilor săsești. Ne lipsește, de asemenea, un istoric de artă, specializat pe cercetarea artei transilvane, respectiv un etnolog pentru investigarea culturii săsești, dar și un cartograf. Alte domenii de cercetare nu sunt excluse, dacă acestea se înscriu în profilul general al Institutului. Foarte important este nivelul de pregătire. Terminarea masteratului constituie un nivel minim de instruire. Înscrierea la doctorat sau terminarea doctoratului permite o încadrare mai bună. Candidații cu experiență în cercetare și, eventual, cu publicații apărute, vor fi avantajați. Dacă aveți interes în ocuparea unui post de cercetător, trebuie să ne parvină un scurt memoriu privind domeniul și tematica de cercetare (1/2 pagină), un scurt curriculum vitae și o eventuală listă de publicații. Ele pot fi predate personal la sediul Institutului de Cercetări Socio-Umane Sibiu (Sibiu, Bd-ul Victoriei nr. 40) sau transmise pe adresa noastră de e-mail: secretariat@icsusib.ro.


 

Eroare | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) în drupal_send_headers() (linia 1551 din /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() în DefaultMailSystem->mail() (linia 79 din /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).