Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

În data de 29.06.2017, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu a organizat proba practică a concursului pentru ocuparea postului de referent de specialitate gradul I. În cadrul probei practice s-au prezentat: Dorobăț Mihaela Elena și Slavu Mira Teodora. În urma probei practice, candidații au obținut următorul punctaj:

Nume candidat

Punctaj probă scrisă

Observații

Slavu Teodora Mira

84,98 puncte

ADMIS

Dorobăț Mihaela Elena

70,48 puncte

ADMIS

Candidații declarați admiși ca urmare a probei practice sunt așteptați pentru interviu, în data de 05.07.2017, ora 1000, la sediul Institutului de Cercetări Socio-Umane Sibiu, Bd. Victoriei nr. 40.

Pentru rezultatul probei practice din cadrul concursului de ocupare a postului de referent de specialitate gradul I vezi aici.

Eroare | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) în drupal_send_headers() (linia 1551 din /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() în DefaultMailSystem->mail() (linia 79 din /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).