Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

În data de 23.06.2017, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu a organizat proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de referent de specialitate gradul I. În cadrul probei scrise s-au prezentat: Slavu Mira Teodora, Dorobăț Mihaela Elena, Anisie Alina Elena. În urma probei scrise, candidații au obținut următorul punctaj:

Nume candidat

Punctaj probă scrisă

Observații

Dorobăț Mihaela Elena

59,88 puncte

ADMIS

Slavu Teodora Mira

57,67 puncte

ADMIS

Anisie Alina Elena

26,78 puncte

RESPINS

Dobre Mihaela

-

ABSENT

Mircea Silvia Maria

-

ABSENT

Candidații declarați admiși ca urmare a probei scrise sunt așteptați pentru parcurgerea probei practice, în data de 29.06.2017, ora 1000, la sediul Institutului de Cercetări Socio-Umane Sibiu.

Pentru rezultatul probei scrise din cadrul concursului de ocupare a postului de referent de specialitate gradul I vezi aici.

Eroare | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) în drupal_send_headers() (linia 1551 din /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() în DefaultMailSystem->mail() (linia 79 din /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).