Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

În data de 7 decembrie 2015, la sediul Institutului de Cercetări Socio-Umane din Sibiu s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea unui post de cercetător ştiinţific gradul I, în domeniul istorie, specialitatea istoria oraşelor româneşti din epoca modernă, societate şi cultură în epoca modernă, atlase istorice ale oraşelor din România. Cu acest prilej, în urma probelor de concurs, candidatul Dumitru Iacob a obţinut 100 puncte din 100 posibile.

În şedinţa din 8 decembrie 2015, pe baza raportului preşedintelui comisiei de concurs, Consiliul Ştiinţific al Institutului de Cercetări Socio-Umane Sibiu a hotărât, cu 5 voturi din 5, validarea rezultatului obţinut de către candidatul Dumitru Iacob şi a propus conferirea titlului de cercetător ştiinţific gradul I domnului Dumitru Iacob. Angajarea acestuia pe postul vacant de cercetător ştiinţific gradul I se va face după ce autoritatea de stat pentru cercetare-dezvoltare va confirma prin ordin rezultatele concursului.

Anunţul privitor la rezultatul concursului vezi aici.

 

 

Eroare | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) în drupal_send_headers() (linia 1551 din /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() în DefaultMailSystem->mail() (linia 79 din /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).