Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Joi, 29 septembrie, ora 18, la Sala oglinzilor a FDGR Sibiu, Ambasadorii Emil Brix și Emil Hurezeanu vor conferenția, ca invitați de onoare, în cadrul unor serii de evenimente științifice prilejuite de Sesiunea anuală a Comisiei pentru Istoria și Cultura Germanilor din Sud-Estul Europei (Tübingen).

Raum im Dialog / Spațiul în dialog

Coorganizatori: Universitatea "Leopold Franzens" Innsbruck, Institutul pentru Cultura și Istoria Europei de Sud-Est (Universitatea Ludwig Maximilian München) și Academia Română, Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu, în colaborare cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca și Forumul Democrat al Germanilor din România (Sibiu).

Moderatori: Kurt Scharr și Florian Kührer-Wielach.

Eroare | Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu

Eroare

Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc:1692) în drupal_send_headers() (linia 1551 din /home/yacob/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function mail() în DefaultMailSystem->mail() (linia 79 din /home/yacob/public_html/modules/system/system.mail.inc).